SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE

Njoftim i rëndësishëm! 
Policia Bashkiake, njofton të gjithë qytetarët e interesuar, e që dëshirojnë të bëhen pjesë e Policisë Bashkiake të Tiranës se, ka nisur faza e aplikimeve dhe plotësimit të dokumentacionit, (për vendet vakante në Policinë Bashkiake), e cila do të zgjasë, deri në datë 16 Mars 2020.
Ftojmë të gjithë qytetarët, që plotësojnë kriteret dhe që duan të japin kontributin e tyre, në shërbim të komunitetit dhe të Tiranës 100 Vjet Kryeqytet, të konkurojnë, për t’u bërë pjesë e këtij Institucioni, duke ju garantuar, një proçes tepër transparent dhe ligjor.
– Për pozicionin Inspektor 4 vende (të lira).
– Për pozicionin Polic 76 vende (të lira).

Për më shumë informacion klikoni këtu.