Shërbimet e Policisë Bashkiake, Policia e Shtetit dhe Forcat e Armatosura të Shqipërisë, që në orët e para të mëngjesit, krahas 10 tregjeve të tjerë dhe 50 marketeve kryesore të qytetit, kanë marrë masa të rrepta në Tregun e Kombinatit dhe Sheshi Garibaldi Njësia Administrative nr.6, për mbajtjen e radhave, respektimin e mjeteve mbrojtëse dhe distancave të sigurisë, ndërmjet qytetarëve.