Shërbimet e Policisë Bashkiake, në gadishmëri të plotë, për të garantuar ndihmën ndaj qytetarëve dhe mbështetjen e ndërmarrjeve të tjera të Bashkisë Tiranë, për rekuperimin e dëmeve të shkaktuara nga moti i keq i ditëve të fundit.