Shërbimet e Policisë Bashkiake, kanë marrë masat e duhura, për t’u krijuar kushtet për punë, specialistëve të institucioneve përkatëse të Bashkia Tiranë, të cilët, pas përfundimit të ekspertizës dhe proçedurave ligjore, kanë vendosur të prishin një shtesë anësore 5-katëshe, në Rr:”Ali Visha”, e cila pas tërmetit të Nëntorit 2019, kish pësuar dëmtime dhe rrezikonte të shëmbej.