Shërbimet e Policisë Bashkiake do të vazhdojnë të monitorojnë çdo ditë qytetin, për të orientuar në tregje tregtarët ambulante, por dhe duke ndëshkuar me masa administrative të pabindurit në këtë aktivitet të paligjshëm.