Shërbimet e Policisë Bashkiake dhe Policia Rrugore Tiranë, morën bashkarisht masa për devijimet e trafikut, si dhe për të garantuar mbarëvajtjen e aktivitetit sportiv të ndeshjeve të boksit, të vlefshme për WBC, organizuar nga UBSH në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë, në sheshin “Nënë Tereza”, ku sportdashësit e shumtë, brohoritën suksesin e boksierëve shqiptarë.