Shërbimet e PB-ës, kanë marrë masa disa ditë rresht, për sigurimin e perimetrit dhe mbështetjen e strukturave të tjera të Bashkisë Tiranë, të cilat po punojnë për prishjen e një oxhaku në Qytetin Studenti, i cili pas tërmeteve është bërë burim rreziku për kalimtaret dhe banesat përreth.