Policia Bashkiake uron të gjithë Shqiptarët Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri. Sherbimet kanë qënë në krye të detyrës për të garantuar mbarëvajten e aktiviteteve e koncerteve nga Ansambli Tirana-Tirona Allstars, Orgesa Zaimi, Simpatico Band dhe FIFI.