Policia Bashkiake me strukturat e Policisë së Shtetit, në mbështetje të IMT-së, për prishjen e ndërtimeve të shpronësuara në zbatim të akteve ligjore në fuqi dhe lirimin e sheshit të ndërtimit, në kuadër të “Projektit të rindërtimit”, në zonën e “5 Majit”.