Në zbatim të Planit të Përbashkët të Masave shërbimet e Policisë Bashkiake në bashkëpunim me Drejtorinë Vendore Të Policisë Tiranë dhe Policinë Rrugore Tiranë kanë marrë masa për mbarëvajtjen e Samitit të BE-së që u zhvillua në Tiranë.