Në vijim të punës së përbashkët me Policinë Rrugore, kanë marrë masa për të ndaluar dhe ndëshkuar bashkë me Policia Rrugore, drejtuesit e motorçikletave, të cilet në shkelje të sinjalistikës rrugore të vendosur nga Bashkia Tiranë, hyjnë në sheshin Skënderbej, Parkun e Madh të Liqenit Artificial, si dhe zona të tjera për këmbësorë, por edhe në korsitë e biçikletave, duke vënë në rrezik kalimtarët dhe çiklistët.