Në ditën e kremtimit të Shenjtërimit,të Nënë Terezës dhe në nderim të përkujtimit të veprës së ndritur, janë vendosur kurora me lule dhe janë bërë homazhe nga personalitete të qytetit, në sheshin që mban emrin e saj.