Me kontributin e të gjithë punonjësve të Policisë Bashkiake, u blenë dhe shpërndanë dhurata me rastin e festave të fundvitit, për fëmijët e shkollës “Feti Vogli”, si dhe pako ushqimore në disa familje në nevojë, në zonën e Njësisë Administrative Baldushk.