Maratona e aktivitetit “Music for hope, Tirana këndon”, në rrugën “Petrela” pranë burgut 313, Njësia Administrative Nr. 9, me këngëtarët Eneda Tarifa, Denisa Xhemnica, Lorenc Hasrama dhe te Brryli, Njësia Administrative Nr.3 me Dj.Erjon Pareshi.