Gjatë netëve ku temperaturat kanë qënë nën 0, ka vazhduar operacioni i Policisë Bashkiake , për gjetjen dhe dërgimin pranë qendrave sociale të Bashkia Tiranë, apo pranë qendrave shëndetësore , të qytetarëve të gjendur në situatë rruge.