Federata Shqiptare e Motorçiklizmit, në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë, si dhe me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit, kanë organizuar aktivitetin “Motorsport weekend kampionati kombëtar i SuperMoto”.Gjithashtu me një panel të ftuarish nga institucione të rëndësishme, të cilët diskutuan mbi sigurinë rrugore.