Falë angazhimit të shtuar të shërbimeve të Policisë Bashkiake, si dhe sinjalistikës ndihmëse të vendosur, situata në 14 tregje të qytetit, është e normalizuar dhe qytetarët po ndjekin këshillat e autoriteteve, po respektojnë distancat e sigurisë dhe masat e tjera mbrojtëse.