Çdo ditë, në çdo treg të Tiranes, shërbimet e Policisë Bashkiake, për të këshilluar e monitoruar, zbatimin e masave mbrojtëse dhe respektimin e distancave të sigurisë, ndërmjet qytetarëve, të cilat shërbejnë për minimizimin e përhapjes së Covid19.