Policia Bashkiake dhe Policia Shtetit, në mbështetje të IKMT-së, për prishjen e ndërtimeve  të skualifikuara në zonën e Astir-it.

Që në orët e para të mëngjesit, shërbimet e Policisë Bashkiake, u angazhuan në marrjen e masave të përbashkëta me Policinë e Shtetit, për mbështetjen e IKMT-së,  për prishjen e ndërtimeve  të skualifikuara në zonën e Astir-it, duke i hapur rrugë Projektit “Unaza e Madhe e Tiranës”.