Panairi i profesioneve” dhe “Të sigurtë mbi dy rrota” kanë qenë aktivitetet e radhës, të organizuara në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë në sheshin “Italia”, nën monitorimin e shërbimeve të Policisë Bashkiake , të cilat kanë garantuar mbarëvajtjen e tyre.