Njoftim i rëndësishëm !

Policia Bashkiake, njofton të gjithë qytetarët e interesuar, e që dëshirojnë të bëhen pjesë e Policisë Bashkiake të Tiranës se, ka nisur faza e aplikimeve dhe plotësimit të dokumentacionit, (për vendet e lira në Policinë Bashkiake), e cila do të zgjasë, deri më datë 12.11.2023

Ftojmë të gjithë qytetarët, që plotësojnë kriteret dhe që duan të japin kontributin e tyre, në shërbim të komunitetit dhe të Tiranës Qyteti Europian i Sportit për vitin 2023, të konkurojnë, pët t’u bërë pjesë e këtij Institucioni, duke ju garantuar, një proces tepër transparent dhe ligjor.

Për pozicionin polic 7 vende (të lira).

Për më shumë informacion klikoni linkun e mëposhtëm:

https://www.tirana.al/…/shpallje-per-vende-te-lira-pune…