Duke vlerësuar situatën e ditëve të fundit të ngarkesës së krijuar në tregje, shërbimet e Policisë Bashkiake së bashku edhe me shërbime të tjera të Bashkisë së Tiranës , morën masa në disa nga tregjet e qytetit, për të garantuar distancat e sigurisë dhe radhat ndërmjet blerësve