Falë një bashkëpunimi dhe koordinimi për t’u marrë shembull, ndërmjet strukturave organizatore e ndihmëse të Bashkisë Tiranë, strukturave dhe shërbimeve të sigurisë të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, Policisë Rrugore Tiranë, por edhe falë zbatimit rigoroz të detyrave të planifikuara prej kohësh, e të zbatuara me përpikmëri, profesionalizëm e vendosmëri, nga të gjitha shërbimet e Policisë Bashkiake, u finalizua me sukses, e pa asnjë incident të raportuar, super Maratona e Tiranës . Aktiviteti më i madh sportiv, ndërkombëtar, argëtues, inspirues dhe promovues i bukurive të kryeqytetit.

Read more

Në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit Social në Bashkia Tiranë, në bashkëpunim me mjekë e specialistë të fushës, organizuan në ambjentet e Policisë Bashkiake , aktivitetin “Fjongoja rozë-Bashkë kundër kancerit të gjirit”, me më të mirat vajza dhe gra të Policisë Bashkiake, me të cilat ne, krenohemi çdo ditë. Gjatë takimit, u dha gjithë informacioni i duhur, për kontrollet që duhen bërë gjatë gjithë vitit jo vetëm gjatë muajit Tetor, me qëllim diagnostifikimin e hershëm të sëmundjes së rëndë, që prek femrat, pasi është çelësi i suksesit për të shpëtuar jetën .

Read more

Policia Bashkiake, e cila prej disa vitesh ka në përdorim një flotë mjetesh elektrike, si dhe biçikleta , iu bashkua kolegëve të Agjencisë së Mbrojtjes së Konsumatorit, në këndin e ngritur prej tyre pranë Bashkia Tiranë “Luaj me taksi ”. Kolegët së bashku , dhanë gjithë informacionin e nevojshëm për fëmijët dhe jo vetëm, për mënyrën e funksionimit të shërbimit taksi në përgjithësi, duke u ndalur në taksitë elektrike në veçanti dhe rolin e mjeteve elektrike në uljen e ndotjes në mjedis, folën për transportin publik, por edhe për rëndësinë e zbatimit të sinjalistikës në sigurinë rrugore etj. Ky aktivitet u organizua në kuadër të Javës Europiane të Lëvizshmërisë .

Read more