Gëzuar 14 Marsin, Ditën e Verës Që në orët e para të mëngjesit, shërbimet e Policisë Bashkiake bashkë me Policinë Rrugore, kanë marrë të gjitha masat për devijimet eventuale të trafikut në qytet, si dhe për të garantuar zhvillimin e të gjitha aktiviteteve kulturore , argëtuese, sportive të organizuara nga Bashkia Tiranë.