Maratona e Tiranës, aktiviteti më i madh sportiv, ndërkombëtar, e promovues i qytetit.

View Gallery

Kolegët që morën pjesë si garues në Maratonën e Tiranës.

View Gallery

Policia Bashkiake, për mbarevajtjen e aktivitetit sportiv Fun Run, që u organizua nga Bashkia Tiranë, me nxënësit e shkollave 9-vjeçare dhe të mesme.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake pranë shkollave, për të garantuar më shumë siguri për fëmijët.

View Gallery

Aktivitetit sportiv “Java e Mobilitetit pa makina”, organizuar nga Bashkia Tiranë, ku shërbimet e Policisë Bashkiake kanë marrë masa për pastrimin nga mjetet e parkuara te Rr:”Luigj Gurakuqi”, si dhe bllokimin e një pjese të këtij aksi, për t’i hapur rrugë aktiviteteve të shumta sportive të organizuara brënda këtij segmenti rrugor.

View Gallery

Në zbatim të Vendimit Nr. 33350/4 datë 08.09.2021, të Kryetarit të Bashkia Tiranë, për heqien e liçensës së operatorit të transportit publik të linjës së “Unazës”, si dhe në mbështetje të specialistëve të DPTTV-ës.

View Gallery

Policia Bashkiake, gjatë aksionit të pastrimit të Bulevardit të Ri, në ditën ndërkombëtare të pastrimit, 18 shtator.

View Gallery

Për mbarëvajtjen e koncertit te këngëtarit Ermal Meta.

View Gallery

16 Shtator, ceremonia përkujtimore, me rastin e 79-vjetorit të Konferencës së Pezës.

View Gallery

Për mbajtjen e maskës në ambjente të mbyllura, autobuzë!

View Gallery

Policia Bashkiake, për mbarëvajtjen e disa aktiviteteve kulturore, sportive, argëtuese për publikun e Tiranës, të zhvilluara në bashkëpunim me Bashkia Tiranë, si “Swag” me artistët më të mirë te sheshi Italia, “Mish Mish” Parku i Madh i Liqenit Artificial, apo ndeshjet sportive në “Muai Thai” në Sheshin Skenderbej.

View Gallery

Lirim i hapësirave publike në rrugët “Njazi Meka”, “Hajdar Hidri”, “Bardhyl”, “Androkli Kostallari”, “Don Mark Dushi”, “Petro Marko”, “Shkëlqim Fusha”, “Shyqyri Ishmi”, “Dalip Zavalani” etj.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, gjatë patrullimit me biçikleta.

View Gallery

Aktivitetet argëtuese, sportive “Talenti i Lagjes”, sipas kalendarit të miratuar, në disa shkolla të qytetit, por dhe sheshet rekreative të Tiranës, nën monitorimin e shërbimeve të Policisë Bashkiake, ku fëmijët me energjinë e tyre pozitive, po ndriçojnë gjithë qytetin.

View Gallery

Vaksinim masiv. Shërbimet e Policisë Bashkiake, në përgjigje të thirrjes së Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes, për vaksinimin e të gjithë administratës.

View Gallery

Të gjithë bashkë të parandalojmë zjarret kudo në qytet.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, në mbështetje të drejtorive përkatëse të Bashkisë Tiranë , për prishjen e të gjithë ndërtesave të shpronësuara në interes publik, në kuadër të projektit “Ndërtimi i shkollës 9-vjeçare 17 Shkurti”, në Qesarakë.

View Gallery

Policia Bashkiake në ndihmë të komunitetit, për të shmangur zjarret, jo vetëm në kontenierët e mbeturinave, por kudo në qytet.

View Gallery

Gjatë kontrollit të territorit.

View Gallery

hërbimet e Policisë Bashkiake, kanë marrë masa për të garantuar mbarëvajtjen e aktivitetit “Helldrift”, të organizuar në bashkëpunim me Bashkia Tiranë, në sheshin Nënë Tereza, ku të apasionuarit pas makinave sportive, janë argëtuar me prezantimin e tyre.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, kanë marrë masat e duhura, për t’u krijuar kushtet për punë, specialistëve të institucioneve përkatëse të Bashkia Tiranë, të cilët, pas përfundimit të ekspertizës dhe proçedurave ligjore, kanë vendosur të prishin një shtesë anësore 5-katëshe, në Rr:”Ali Visha”, e cila pas tërmetit të Nëntorit 2019, kish pësuar dëmtime dhe rrezikonte të shëmbej.

View Gallery

Vaksinimi i hapur +18 vjeç, në sheshin Skenderbej, nën monitorimin e shërbimeve të Policisë Bashkiake.

View Gallery

Patrullat me biçikleta të Policisë Bashkiake, monitorojnë çdo ditë, parqet, sheshet, lulishtet, rrugët, e destinacionet kryesore turistike të qytetit, duke u ardhur në ndihmë, apo dhënë informacionin e kërkuar sipas rastit, turistëve vendas e të huaj.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, për garantimin e mbarëvajtjes së aktivitetit sportiv “Tirana Triathlon”, i cili u zhvillua në Liqenin e Farkës.

View Gallery

Mbyllet Rally Albania 2021, një super aktivitet i zhvilluar nga datat 05-12 Qershor.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, prezente në ceremoninë e Pritjes Zyrtare, që u zhvillua në “Sheshin Italia”, për hapjen e sezonit turistik , në qytetet shqipfolëse, të rajonit të Ballkanit Perendimor.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, gjatë punës për lirimin e ambjenteve të zëna nga një subjekt politik, në godinën që ndodhet në Rr:”Abdi Toptani”, duke ja rikthyer atë pronarit të ligjshëm, Bashkia Tiranë.

View Gallery

Aktivitete të ndryshme, me rastin e festës së 1 Qershorit.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, marrin vazhdimisht masa, për të garantuar mbarëvajtjen e aktiviteteve që organizohen nga Bashkia Tiranë.

View Gallery

Në ndjekje të ankesës së banorëve të Rrugës :”Qemal Stafa”, ardhur në sallën operative të Policisë Bashkiake, për rënie të pllakave nga lartësia e një pallati, duke rrezikuar jetën e kalimtarëve, shërbimet e Policisë Bashkiake , organizuan punën bashkë me institucionet e tjera të Bashkia Tiranë, për eleminimin e rrezikut.

View Gallery

Në ndjekje të ankesës së ardhur nga komuniteti, për zhurma dhe zënie të hapësirës publike me thasë me inerte, në Rr:Nikolla Tupe”, janë marrë masa per identifikimin e kundravajtësit, njoftimin e institucioneve përkatëse për vlerësimin e punimeve ndërtimore, vendosjen e masës administrative për shkeljen e konstatuar, duke urdhëruar pastrimin e hapësirës së zënë dhe ndotur me inerte.

View Gallery

View Gallery

Me këshillime në Parkun e Madh të Liqenit Artificial, për mbajtjen e maskës mbrojtëse nga qytetarët, respektimin e korsive te vrapimit, apo te biçikletave, si dhe vendosjen e mbrojtëses së gojës kafshës shoqëruese.

View Gallery

Vaksinimi i efektivëve të Policisë Bashkiake Tiranë.

View Gallery

Gjatë kontrollit të territorit, por edhe në ndjekje të gjithë ankesave që vijnë nga komuniteti, me mënyra të ndryshme të informimit, që bëjnë fjalë për zënien e hapësirave publike dhe përvetësimin me pa të drejtë të vendparkimeve me mjete rrethanore, duke jua rikthyer ato për shfrytëzim, të gjithë qytetarëve.

View Gallery

Çdo ditë, shërbimet e Policisë Bashkiake, po vazhdojnë me monitorimin dhe dhënien e ndihmës së kërkuar, në proçesin e vaksinimit masiv, që po bëhet në sheshin Skënderbej.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, në gadishmëri të plotë, që në orët e para të mëngjesit në sheshin Skënderbej, për të kryer detyrimet e marra nga Ministria e Shëndetësisë, për të garantuar rregullin, gjatë ditës së parë të vaksinimit masiv të popullatës, por edhe në ditët në vijim.

View Gallery

17 Shkurt 2008, dita e pavarësisë së Kosovës.

View Gallery

Krahas ndihmës për qytetarët në nevojë, shërbimet e Policisë Bashkiake, janë të orientuar drejt edhe në konstatimin, raportimin dhe bashkë me kolegët e tjerë të Bashkia Tiranë, ndihmojnë në eleminimin e shpejtë, të pasojave të ardhura nga moti i keq i ditëve të fundit.

View Gallery

Gjatë netëve ku temperaturat kanë qënë nën 0, ka vazhduar operacioni i Policisë Bashkiake , për gjetjen dhe dërgimin pranë qendrave sociale të Bashkia Tiranë, apo pranë qendrave shëndetësore , të qytetarëve të gjendur në situatë rruge.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, vazhdimisht monitorojnë shërbimin taksi, të liçensuar nga Bashkia Tiranë, për përmbushjen e kërkesave ligjore, njëkohësisht duke i ndihmuar ata në luftën ndaj informalitetit, konkurrencës së pandershme, apo lirimin e vendparkimeve të zëna, të cilat janë të dedikuara për mjetet taksi.

View Gallery

Në mbështetje të kolegëve të Ujësjellës Kanalizime Tiranë, gjatë punës për zëvëndësimin e kolektorit të dëmtuar në Rr:”Ali Demi”.

View Gallery

Gjatë homazheve, më 24 janar, për 102-vjetorin e ndarjes nga jeta të Ismail Qemalit.

View Gallery

17 Janar – Përvjetori i 553-të i ndarjes nga jeta e Heroit Kombëtar Shqiptar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, së bashku me shërbimet sociale të Bashkisë Tiranë, për shkak edhe të uljes së ndjeshme të temperaturave të ditëve të fundit, kanë intensifikuar kontrollet, për të konstatuar dhe dërguar në qendrat sociale të Bashkisë, të gjithë shtetasit e gjendur në situatë rruge, me qëllim për të ruajtur jetën dhe shëndetin e tyre.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, kanë vazhduar të monitorojnë pa ndërprerje situaten, duke shtuar kapacitetet njerëzore dhe mjetet në dispozicion, për tu ardhur në ndihmë qytetarëve të prekur, si dhe duke mbështetur kolegët e ndërmarrjeve të tjera të Bashkisë Tiranë, të cilët po merren me eleminimin e dëmeve të shkaktuara, nga shirat e ditëve të fundit.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, në gadishmëri të plotë, për të garantuar ndihmën ndaj qytetarëve dhe mbështetjen e ndërmarrjeve të tjera të Bashkisë Tiranë, për rekuperimin e dëmeve të shkaktuara nga moti i keq i ditëve të fundit.

View Gallery

Policia Bashkiake Tiranë, mundësoi dhurata për edukimin dixhital, gjë e cila do ndihmoje fëmijët me aftësi te kufizuar në përdorimin e teknologjisë.

View Gallery

Shumë fëmijë, nga familje në nevojë, janë gëzuar nga dhuratat e siguruara dhe shpërndarë nga Policia Bashkiake në Qendrën Sociale Multidisiplinare, Bashkia Tiranë.

View Gallery

Punonjësit e Policisë Bashkiake, si çdo vit i bashkohen nismës së Kryqit të Kuq për dhurimin vullnetar të gjakut. 🙏🏼

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, kanë marrë masa për të garantuar zhvillimin e Ceremonisë së ndarjes së Çmimeve të Kampionatit “Albania Legends 2020”, organizuar nga Bashkia Tiranë.

View Gallery

Në vijim të aksioneve të mëparshme, shërbimet e PB-ës, kanë marrë masa sigurie, duke mbështetur strukturat e tjera të Bashkisë Tiranë, për prishjen e ndërtimeve dhe lirimin e ambjenteve të shpronësuara, në kuadër të projektit më të ri “Ndërtimi i terreneve sportive” në shkollën 9-vjeçare Kosova.

View Gallery

Shërbimet e PB-ës, kanë marrë masa disa ditë rresht, për sigurimin e perimetrit dhe mbështetjen e strukturave të tjera të Bashkisë Tiranë, të cilat po punojnë për prishjen e një oxhaku në Qytetin Studenti, i cili pas tërmeteve është bërë burim rreziku për kalimtaret dhe banesat përreth.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, në mbështetje të strukturave të tjera të Bashkisë së Tiranës, për lirimin e ambjenteve të shpronësuara, në kuadër të projektit më të ri “Ndërtimi i terreneve sportive” në shkollën 9-vjeçare Kosova.

View Gallery

Në kuadër të 17 Nëntorit 1944, Festës së Çlirimit të Tiranës, shërbimet e Policisë Bashkiake , kanë marrë masa të plota, për të garantuar aktivitetet e zhvilluara, nga Bashkia e Tiranës. #LavdiDëshmorëveTëAtdheut

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake 👨‍✈️👨🏻‍✈️, gjatë marrjes së masave, për devijimet ♻️ eventuale të trafikut dhe krijimin e kushteve kolegëve 👷‍♂️👷🏼‍♂️ të UKT-ës, për kryerjen e punimeve pjesë e projektit, në Rr:”Mine Peza” pranë “Kafe Flora”.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake 👨‍✈️👩🏻‍✈️ në detyrë, për të garantuar mbarëvajtjen e aktiviteteve kulturore e sportive, të organizuara në bashkëpunim me Bashkia Tiranë, si në Pazarin e Ri, ashtu edhe në sheshin Nënë Tereza.

View Gallery

🔴 Mbaje maskën 😷 jashtë shtëpisë❗️

View Gallery

Çdo ditë në çdo lagje, bashkë me Task Forcën e Punëtorëve të Qytetit – Bashkia Tiranë, në ndjekje të ankesave të ardhura, për të pastruar rrugët, trotuarët dhe hapësirat publike, nga pengesat dhe zaptimet e kundraligjshme, me qëllim të shfrytëzimit të tyre nga i gjithë komuniteti.

View Gallery

Disa herë në ditë, shërbimet e Policisë Bashkiake, janë në çdo shkollë, për sigurinë e nxënësve, mësuesve, prindërve.

View Gallery

Duke ndëshkuar në çdo rast maksimalisht kundravajtësit, për të garantuar sigurinë e çiklistëve, si dhe për lëvizjen e lirshme në korsitë e tyre.

View Gallery

Në mbështetje të Inspektoriatit të Mbrojtjes së Territorit, Bashkia Tiranë, për lirimin e hapësirës publike të zaptuar me një kontenier të vendosur pa leje, në Njësia Administrative nr.6, Rr:”3 Dëshmorët”.

View Gallery

Në zbatim të Aktit Normativ Nr. 32, datë 12.10.2020, shërbimet e Policisë Bashkiake, kanë marrë detyrat përkatëse dhe kanë nisur kontrollin mbi territor, sërisht me fokus në këshillimin e qytetarëve, por edhe ndëshkimin me masa administrative, në rastet e e neglizhencës, apo të rrefuzimit të mbajtjes së maskës.

View Gallery

Vazhdon puna në mbështetje të Punëtorëve të Qytetit – Bashkia Tiranë, për mbylljen e hyrje-daljeve në rrugë, të paautorizuara nga Bashkia Tiranë, me qëllim sigurinë e këmbësorëve, duke bërë disiplinimin e lëvizjes së automjeteve.

View Gallery

Çdo ditë, shërbimet e Policisë Bashkiake, kanë vazhduar me monitorimin e linjave qytetëse e rrethqytetëse të autobuzëve, që operojnë në territorin e Bashkisë Tiranë, me qëllim kontrollin e respektimit të masave anti Covid19, nga qytetarët dhe stafi ndihmës i tyre, të parashikuara në protokollet e miratuara.

View Gallery

Në çdo lagje, rrugë të Tiranës, bashkë me Task Forcën e Punëtorët e Qytetit – Bashkia Tiranë, në reagim të shpejtë ndaj kërkesave, ankesave të komunitetit, drejtuar Policisë Bashkiake , për lirimet e hapësirave publike, apo të përbashkëta, të zaptuara me mjete rrethanore, me pa të drejtë.

View Gallery

Policia Bashkiake në mbështetje të APR-ës, gjatë marrjes së masave per pemët e rëna, si pasojë e përkeqësimit të motit.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, prezente gjatë aktivitetit, që zhvillohet në parkun Rinia, në kuadër të sezonit koncertor ”Jazz Fest Tirana 2020”, organizuar me mbështetjen e Bashkia Tiranë.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, vazhdojnë punën, si çdo mëngjes, për sigurimin e nxënësve nëpër shkolla.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, për të garantuar mbarëvajtjen e aktivitetit “Race for the Cure”. #RaceFortheCureAlbania2020

View Gallery

Policia Bashkiake në detyrë, për më shumë siguri pranë shkollave të Tiranës.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, në mbështetje të aktivitetit “Shkodra Jazz” të organizuar nga Drejtoria e Promovimit të Qytetit Bashkia Tiranë, tek Reja.

View Gallery

Policia Bashkiake, në mbështetje të institucioneve kompetente të Bashkisë Tiranë, në Rr:”Jordan Misja”, për zbatimin e projektit dhe përmbushjen e detyrimeve ligjore.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, gjatë këshillimeve dhe marrjes së masave për lirimin e korsive të të biçikletave.

View Gallery

Policia Bashkiake me masa administrative, për respektimin e sinjalistikës përkatëse rrugore, vertikale dhe horizontale.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, në mbështetje të projektit më të ri të UKT-ës, që po zbatohet në Rrugën e Durrësit, si dhe për devijimin e përkohshëm të trafikut, në Rr:”Mine Peza”

View Gallery

Policia Bashkiake së bashku me shërbimet e Zjarrfikësve, në zonën e Blv. të Ri, për fikjen e zjarrit dhe parandalimin e ndotjes së mjedisit, apo dëmtime të tjera eventuale.

View Gallery

“Panairi i artizanëve 3”, sot e gjithë ditën, te Pazari i Ri. Policia Bashkiake, për të garantuar mbarëvajtjen e aktivitetit.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, gjatë aktivitetit “Eja pedalo shëndetshëm”.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, në zbatim të Urdhrit të Kryetarit të Bashkisë së Tiranës Nr.21940 datë 03.07.2020, po monitorojnë zbatimin protokollit të sigurisë të miratuar, për t’u zbatuar gjatë operimit në linjat e transportit publik qytetas/rrethqytetas, për parandalimin e përhapjes së Covid19.

View Gallery

Policia Bashkiake për të garantuar aktivitetin “Bio Festë në Farkë”, i organizuar nga Bashkia Tiranë.

View Gallery

Policia Bashkiake, gjatë punës për lirimin e hapësirave publike, në Njësitë Administrative Nr.5 dhe 7.

View Gallery

Policia Bashkiake gjatë aktivitetit te Amfiteatri, MuzikON: Festa e muzikës me këngëtarët më të mirë shqiptarë.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, kanë garantuar mbarëvajtjen e aktiviteteve të organizuara për fëmijët e zonës, në parkun e ri të lojrave, tek Ish Fusha e Aviacionit.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, me kontrolle dhe me masa ndaj mjeteve motorrike, qe zënë korsinë e biçikletave.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, kanë devijuar trafikun dhe mbështetur Ujësjellës Kanalizime Tiranë, në Rr:”Mine Peza”, për rregullimin e një defekti të ndodhur në IEVP 302 Tiranë.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, kanë garantuar, mbarëvajtjen e aktivitetit “Shpresë dhe besim për biznesin shqiptar”.

View Gallery

Policia Bashkiake për mbarëvajtjen e mbylljes së aktivitetit “Rally Albania 2020″.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, për devijimin e trafikut në Blv.Bajram Curri, në mbështetje të kolegëve të Punëtorëve të Qytetit – Bashkia Tiranë, gjatë riparimit të shtresave asfaltike të dëmtuara.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, në mbështetje të Inspektoriatit të Mbrojtjes së Territorit, për prishjen e disa ndërtimeve pa leje, në funksion të zbatimit të projektit të radhës së Bashkisë të Tiranës, “Rehabilitim i bllokut të rrugëve, që kufizohet me rrugët: “Fabrika e Qelqit”, “Konferenca e Pezës”, “Besim Alla” dhe “Jorgo Panajoti”, në Njësinë Administrative Nr.6.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, së bashku me Task Forcën e Transportit Rrugor, kanë ndërmarrë një aksion të përbashkët, për kontrollin e dokumentacionit të duhur për të qarkulluar në rrugë, të mjeteve të tonazhit të rëndë, si dhe atyre të transportit të mallrave, që lëvizin në qytetin e Tiranës.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, kanë marrë masa për të garantuar mbarëvajtjen aktivitetit “Rally Albania 2020”, ku do të përshkohen 2200 km , nëpër Shqipëri, nga data 7 Qershor deri më 13 Qershor.

View Gallery

Në kuadër të 7 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare për Sigurinë e Ushqimit, Bashkia Tiranë, organizoi në Pazarin e Ri, Panairin e produkteve Bio, me fermerët e Njësive Rurale të Tiranës.

View Gallery

Në Bovillë, për të mbështetur kolegët UKT-ës, gjatë punimeve për zëvëndësimin e linjës së vjetër me linjën e re, të ujit të pijshëm, në Tiranë.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, për të garantuar mbarëvajtjen e eventit “Pedalo Tiranën”, me rastin e Ditës së Mjedisit. Në këtë aktivitet, u ndanë edhe çmimet e para, të konkursit online, të organizuar nga data 27 Maj-05 Qershor, për ata përdorues të biçikletave, të cilët kanë bërë më shumë kilometra me biçikletë.

View Gallery

Me masa administrative ndaj mjeteve të parkuara në korsinë e biçikletave.

View Gallery

Gëzuar 1 Qershorin fëmijë të dashur! Policia Bashkiake, gjatë aktivitetit për 1 Qershorin, në Parkun Rinia, të rindërtuar.

View Gallery

PB, për lirimin e një hapësire publike në Rr:”Manol Konomi”, Njësia Administrative Nr.2.

View Gallery

Masa administrative, ndaj mjeteve të parkuara në korsitë e biçikletave.

View Gallery

Shërbimet e Policisë Bashkiake, në mbështetje të Punëtorëve të Qytetit – Bashkia Tiranë, për devijimin e trafikut dhe lehtësimin e punës së specialisteve, për shtrimin e asfaltit tek “Ushtari i Panjohur”, si dhe u morën masa për lëvizjen e mjeteve të parkuara, në Rr:”Luigj Gurakuqi”, ku më pas u bë, korsia më e re e biçikletave.

View Gallery