Policia Bashkiake e Tiranës, e ftuar në takimin e organizuar nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Ministria e Mjedisit, me fokus luftën e përbashkët ndaj krimeve mjedisore, si dhe për prezantimin e 5 rubrikave shtesë në “Komisariatin Dixhital”, ku qytetarët do të kenë një dritare më shumë, për të denoncuar krimet mjedisore në territor. Kur të gjitha strukturat shtetërore bëhen bashkë, por edhe me ndihmën e pazëvëndësueshme të komunitetit, suksesi është i garantuar.

Read more

Në kuadër të aktivitetit sportiv “Java e Mobilitetit pa makina”, organizuar nga Bashkia Tiranë, shërbimet e Policisë Bashkiake kanë marrë masa për pastrimin nga mjetet e parkuara te Rr:”Luigj Gurakuqi”, si dhe bllokimin e një pjese të këtij aksi, për t’i hapur rrugë aktiviteteve të shumta sportive të organizuara brënda këtij segmenti rrugor, me qëllim sensibilizimin e qytetarëve për përdorimin sa më shumë të lëvizjeve alternative, në raport me përdorimin e automjeteve.

Read more