Fundjava që lamë pas, sikurse dhe te tjerat, janë ditë të zakonshme pune, për shërbimet e Policisë Bashkiake, ku së bashku me kolegët e Drejtorisë së Punëtorëve të Qytetit – Bashkia Tiranë, kanë vazhduar punën për pastrimin nga zaptimet e paligjshme të parkimeve dhe hapësirave publike në rrugët “Njazi Meka”, “Hajdar Hidri”, “Bardhyl”, “Androkli Kostallari”, “Don Mark Dushi”, “Petro Marko”, “Shkëlqim Fusha”, “Shyqyri Ishmi”, “Dalip Zavalani” etj.

Read more

Të gjithë bashkë të parandalojmë zjarret kudo në qytet. Sot më shumë se kurrë, nevojitet sensibilizim dhe bashkëpunim në këtë drejtim. Asnje strukturë shtetërore, sado e fuqishme të jetë me njerëzdhe mjete, nuk mund të përballojë e vetme këtë situatë të vështirë, pa ndihmën e të gjithë komunitetit. Nëse nuk je në gjëndje që të japësh kontribut aktiv në shuarjen e zjarreve, të paktën jep kontributin si qytetar në parandalim të tyre, duke mos u bërë shkak, me dashje, apo neglizhence në këtë drejtim.

Read more