Vizioni

Policia bashkiake ka tashmë një përvojë pune mbi 14 vjecare e cila ka rezultuar e suksesshme, por njëkohësisht është përballur me shumë probleme të cilave përgjithsisht u është dhënë zgjidhje sipas normave ligjore ku mbështetet e gjithë veprimtaria e saj.

Mbi krijimin dhe zhvillimin e Strukturës së Policisë Bashkiake, misioni i saj dhe detyrat që kryen bazohen në ligjet dhe aktet nënligjore.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *